Hoppa till innehåll

Rapport från årsmötet 2023

Ett trevligt och informativt årsmöte genomfördes på Hemavan Fjällstation den 14 Mars 2023. Agneta af Ekenstam, ordförande i föreningen hälsade alla välkomna och en kort presentationsrunda genomfördes. Därefter berättade Birgitta Corin om Mervärde och hur konceptet utvecklats efter att HTN tagit över det i våras. Det är nu 15 företag knutna till Mervärde och många ser möjligheter för gemensam handling med hjälp av intäkterna som skapas. Presentationen finns bifogad här nedan. Katti Lundström berättade därefter om arbetet med ledutveckling i området, hur HTN engagerar sig i detta samt tryckte på behovet av organisering runt detta.

Efter denna inledning påbörjades själva årsmötet. (se protokoll här nedan). Mötet beslutade bl.a om nya stadgar som nu finns publicerade här på hemsidan.

Årsmötesprotokoll »
Uppdaterade stadgar »
Presentation om Mervärde och budget inför 2023 Hemavan Tärnaby av Birgitta Corin »
Presentation om ledutveckling av Katti Lundström, Näringslivskontoret Storumans kommun »